Betalen voor je bestelling

Babycare helpt

Dit zijn onze betaalmethoden

Babycare biedt je een aantal betaalmethoden zodat klanten wereldwijd een bestelling kunnen plaatsen en kunnen betalen.
De verwerking wordt gedaan door onze gespecialiseerde betaalpartner Buckaroo.
Het Babycare team is er om te helpen als je vragen hebt!
 
 

 

BTW-vrij kopen, BTW in de EU

BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) kan verwarrend zijn. In het bijzonder als je op reis bent of als je een bestelling plaatst die internationaal verzonden wordt.
 
 

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden altijd gedaan naar de betaalmethode die je hebt gebruikt voor de betaling. Wees er dus zeker van dat je de beschikking hebt over de betaalmethode die je hebt gebruikt. Dit geldt ook voor cadeaukaarten en cadeaukaartcodes! Bewaar de cadeaukaart, ook al is deze leeg, tot je zeker weet dat je je bestelling wilt houden.
  
 
 
1

PIN passen / Debit kaarten: iDEAL, eMaestro en Giropay

Als je internetbankieren hebt in Nederland, België of Duitsland dan kun je iDEAL, eMaestro of Giropay gebruiken zonder verder iets te doen.
Met deze betaalmethoden kun je je bestelling betalen op een bekende, veilige en gemakkelijke manier. Je betaalt in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.
 • Een bestelling die is betaald met een PIN-pas wordt direct verwerkt. Je ontvangt het betaalbewijs via e-mail een paar minuten na je betaling.

 
  Photo by Paul Felberbauer on Unsplash - Babycare.nl


 
 
 
2

Creditcards: Mastercard, Visa en American Express

Babycare accepteert Mastercard, Visa en American Express creditcards.
Jouw kaartgegevens worden in een beveiligde omgeving verwerkt bij Buckaroo, onze betaalprovider.
 • Een bestelling die is betaald met een creditcard wordt direct verwerkt. Je ontvangt het betaalbewijs via e-mail een paar minuten na je betaling.


 
 
3

Betaalplatform: PayPal

PayPal is een zeer veilige en gemakkelijke betaalmethode. Het is gratis te gebruiken en je kunt het koppelen met jouw creditcard of bankrekening. PayPal heeft een uitstekende kopersbescherming.
 • Een bestelling die is betaald via PayPal wordt direct verwerkt. Je ontvangt het betaalbewijs via e-mail een paar minuten na je betaling.
 • Jouw PayPal rekening moet volledig geverifieerd zijn, anders zal de betaling mogelijk niet lukken. Dit betekent dat het afleveradres gelijk moet zijn aan het adres dat in jouw PayPal account vermeld staat. Controleer bij twijfel de informatie in jouw PayPal account.


 
 
 
4

Via jouw bankrekening: SEPA Bankoverschrijving

Als je wilt betalen via de bank kies je de optie 'SEPA bankoverschrijving' tijdens het afrekenen. Op de betaalpagina van onze betaalprovider Buckaroo volgt je dan de instructies. Jouw bestelling wordt verstuurd zodra de betaling is ontvangen. Houd rekening met een verwerkingstijd van een werkdag voor de verwerking van jouw betaling.
 • Een bestelling die is betaald via bankoverschrijving wordt verder verwerkt zodra de betaling is ontvangen. Je ontvangt jouw betaalbewijs automatisch via e-mail zodra jouw betaling is ontvangen.
 • Als de betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen wordt jouw bestelling automatisch geannuleerd. Neem contact op met de klantenservice als je het annuleringsbericht hebt ontvangen terwijl je wel hebt betaald.

 
  Photo by Charles Deluvio on Unsplash - Babycare.nl


 
 
5

Cadeaukaarten: Fashioncheque en VVV Gift Card

Fashioncheque en VVV Gift Card kunnen worden gebruikt voor betaling van jouw bestelling. De maximumwaarde die je kunt verzilveren is Euro 50.- per bestelling.
 • Als de waarde van de cadeaukaart hoger is dan het orderbedrag zal het resterende bedrag op de kaart blijven staan.
 • Als het orderbedrag hoger is dan de waarde van de kaart kun je het restant via één van de andere betaalmethoden afrekenen.
 • Het wettelijke maximumbedrag dat je per bestelling kunt betalen met een cadeaukaart is Euro 50.-
 • Gooi de cadeaukaart niet weg als je hem hebt gebruikt, ook als de waarde 0 is: Als je je bestelling retourneert zal een terugbetaling op de kaart worden gezet.

 
  Pay using Bitcoin at Babycare.nl - Photo by Thought Catalog on Unsplash


 
 
 
6

Cryptovaluta: Bitcoin en Ethereum

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zijn digitale valuta, die van gebruiker naar gebruiker kunnen worden gestuurd. Transacties worden gecontroleerd door netwerk 'nodes' en worden opgeslagen in een openbaar grootboek dat een blockchain wordt genoemd.
Babycare accepteert Bitcoin en Ethereum omdat het de meest bekende cryptovaluta zijn.
Je kunt jouw bestelling plaatsen via de optie 'SEPA Bankoverboeking' tijdens het afrekenen.
In het opmerkingen-veld (stap 6 in de checkout) kun je onze klantenservice laten weten dat je met Bitcoin of Ethereum wilt betalen.
Via e-mail zullen we je een wallet adres sturen en de orderwaarde in BTC of ETH.
 • Kies de optie 'SEPA Bankoverboeking' tijdens het afrekenen en laat ons je wensen weten in het opmerkingen-veld.
 • Via e-mail neemt de Babycare klantenservice contact met je op.
 • Een bestelling die met Bitcoin of Ethereum is betaald wordt verwerkt bevestiging in de blockchain. We e-mailen je het betaalbewijs zodra je betaling is geregistreerd. Tijdens openingsuren is dit meestal binnen twee uur.