Betaalmogelijkheden

Babycare biedt je verschillende veilige betaalmogelijkheden. Maak een keuze uit onderstaande opties:

 • Direct betalen met iDEAL
  Als je internetbankiert dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.
  iDEAL
  Een bestelling die je via iDEAL betaalt wordt direct verwerkt.

 • Direct betalen met Bancontact/Mister Cash en Giropay
  Giropay
  Een bestelling die je via Bancontact/Mister Cash of Giropay betaalt wordt direct verwerkt.

 • Creditcard
  Babycare accepteert Visa, Mastercard & eMaestro en American Express. De kaartgegevens worden versleuteld verstuurd naar Buckaroo, onze betalingsverwerker.
  (zie ook: Privacy
  MasterCard Maestro VISA American Express
  Een bestelling die je via creditcard betaalt wordt direct verwerkt.

 • Cadeaukaarten
  Babycare accepteert Fashioncheque en de VVV Giftcard.
  Fashioncheque VVV Giftcard

 • Bankoverschrijving
  Indien je via bankoverschrijving wilt betalen, kies je in de check-out voor de betaalmethode 'overschrijving'. In de Buckaroo check-out volg je vervolgens de aanwijzingen bij de betaalmethode 'overschrijving'. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling verstuurd. We houden je per e-mail op de hoogte. Op de verzenddag ontvang je een verzendbevestiging en het trackingnummer van de zending.

 • PayPal
  PayPal is een heel veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Je kunt ook een creditcard samen met PayPal gebruiken. Een voordeel van PayPal is dat je geen financiële gegevens hoeft te verstrekken bij een betaling.
  PayPal
  Een bestelling die je via PayPal betaalt wordt direct verwerkt.


BTW en de Europese Vrijhandelszone, Tax Free winkelen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Je krijgt bij de bestelling uiteraard een factuur waar het BTW bedrag op vermeld staat.
Als de bestelling rechtstreeks naar een bestemming buiten de Europese Vrijhandelszone (hierna: EU) wordt verstuurd dan wordt ook geen BTW berekend.
Als je je als klant registreert en het door jou ingevulde hoofdadres is buiten de EU dan zie je alle prijzen op de site automatisch zonder BTW.
BTW wordt wel berekend als het afleveradres ligt binnen de EU. Bij het afrekenen gebeurt de BTW berekening volledig automatisch.

Global Blue Tax Free

Als je zelf de bestelling gaat exporteren buiten de EU dan is onder bepaalde voorwaarden een BTW teruggave mogelijk.
Babycare werkt hiervoor samen met Global Blue.
Via Global Blue ontvang je de betaalde BTW terug, onder aftrek van provisie. Je ontvangt bij je bestelling een Global Blue Refund Cheque. Deze hoort bij de factuur. Bij je vertrek uit de EU laat je bij de douane de factuur stempelen. (Bijvoorbeeld op Schiphol.) Bij de Global Blue balie ontvang je de BTW teruggave op vertoon van de gestempelde factuur en de gekochte producten. Als je niet via een luchthaven vertrekt, lees dan de informatie die je bij de Global Blue Cheque ontvangt goed door of bezoek www.globalblue.nl.
Om gebruik te maken van de Global Blue Cheque moet je bestelling voldoen aan een paar voorwaarden:

 • Minimum goederenbedrag Euro 50,-
  Het minimum goederenbedrag is Euro 50,- inclusief BTW. De verzendkosten tellen niet mee.
 • Woonachtig buiten de Europese Unie
  Degene die de producten exporteert moet wonen in een land buiten de EU. Dit moet je kunnen aantonen met een paspoort of ander identiteitsbewijs.
 • Kenbaar maken tijdens het afrekenen
  Vermeld bij het afrekenen in het veld 'Opmerkingen' dat je van plan bent de producten te exporteren.
  Je ontvangt dan bij de factuur een Global Blue Refund Cheque. Deze gebruik je om de BTW terug te ontvangen. Lees de begeleidende informatie goed of bezoek www.globalblue.nl.
  Als je exportplannen hebt dan is het belangrijk dit meteen bij de bestelling aan te geven. Het is niet mogelijk de Global Blue Refund Cheque later te verstrekken.


Lokale autoriteiten kunnen de plaatselijke belasting en een importprovisie heffen als nieuwe producten een niet-EU land binnenkomen.