PostNL meldt in sommige regio's vertragingen. Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor UPS.

Bugaboo Bee6

Bugaboo Bee is the ideale kinderwagen voor actieve ouders in de stad. Bugaboo kinderwagens worden wereldwijd verzonden via Babycare.nl.

Als je het leuk vindt om met je baby de stad te verkennen,
dan heb je natuurlijk een goede kinderwagen nodig. Een kinderwagen die je allerlei mogelijkheden biedt en waarmee je met een gerust hart de straat op kunt.
De Bugaboo Bee 6 kinderwagen is voor ouders die graag onderweg zijn. Deze wendbare kinderwagen is compact en biedt comfort. Bovendien is hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen wanneer je hem niet gebruikt of wanneer je hem in de auto wilt meenemen.
De Bugaboo Bee 6 kan vanaf de geboorte worden gebruikt met de optionele wieg.

Wereldwijde verzending
Babycare heeft zich gespecialiseerd in het bedienen van klanten over de hele wereld. Babycare doet sinds 1998 e-commerce en het team is sinds 2001 gespecialiseerd in internationale verzending.
Of je nu in Groenland, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Rusland of China woont, Babycare heeft verzonden naar waar jij woont!

Babycare.nl heeft de nieuwste versies van alle Bugaboo-kinderwagens in voorraad. Wereldwijde en gratis verzending binnen de EU is beschikbaar en wordt aangevuld met fanatieke support. Klanten van Babycare.nl geven een consistente 4+ waardering voor communicatie, snelheid en aftersales.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina