Babyzen Yoyo

De originele all-in-1 lichtgewicht kinderwagen.

Babyzen Yoyo+ is everything you need! The Babyzen YOYO ships worldwide.

Babyzen Yoyo werd onmiddellijk een hit toen het werd gelanceerd omdat het als de eerste opvouwbare buggy op de markt werd gebracht die volledig voldoet aan de eisen voor handbagage in het vliegtuig.

De Babyzen Yoyo kinderwagen heeft inklapmechanisme waarmee het binnen enkele seconden met slechts één hand kan worden opgevouwen en geopend. Het is lichtgewicht en kan gemakkelijk op de schouder worden gedragen door de afneembare schouderriem.

Babyzen Yoyo is indrukwekkend flexibel als het gaat om het trotseren van verschillende terreinen. Hij rijdt heel soepel, zelfs op hobbelige terreinen. En hij is met één hand te sturen. De kinderwagen heeft een gepatenteerd en exclusief 'soft drive' systeem en vering op 4 wielen die het gemakkelijker maakt om te duwen, zelfs met één hand. Bovendien kan de duwstang tot 106 cm worden versteld, waardoor het gemakkelijker wordt voor langere ouders om de buggy comfortabel te gebruiken.

Babycare.nl heeft de nieuwste versie, de Babyzen Yoyo + in voorraad. De voorraad komt rechtstreeks uit het centrale Babyzen-magazijn in Frankrijk.

Bekijk alle kleuren via de Yoyo+ -configurator en bestel online. Gratis EU-verzending aangevuld met fanatieke klantenservice. Klanten van Babycare.nl geven een consistente 9+ rating voor communicatie, snelheid en after sales support.