Welkom in de Bugaboo shop

Bugaboo Bee 5 Kinderwagens

Bugaboo Bee5

De Bugaboo Bee 5 is de meest comfortabele versie van de stadse kinderwagen tot nu toe. Soepel te sturen door steegjes en over hobbelige stoepen. Eenvoudig invouwen en meenemen aan de hand.
Als je een écht compacte Bugaboo kinderwagen wilt dan is de Bugaboo Bee 5 jouw keus.
Configureer en bestel jouw eigen Bugaboo Bee 5 online. Levering uit voorraad.
Bugaboo Fox

Bugaboo Fox

Bugaboo Fox, de nieuwste kinderwagen van Bugaboo met alle goede eigenschappen van Bugaboo.
Geweldige vering op de vóór en achterwielen, super wendbaar, compact opvouwbaar en licht van gewicht. Een dagje slenteren in de stad of lekker buiten in het bos of op het strand: De Bugaboo Fox kinderwagen doet het allemaal.
Bekijk alle kleuren via de Bugaboo Fox configurator en bestel online.
Bugaboo Cameleon 3 Kinderwagens

Bugaboo Cameleon

De Bugaboo Cameleon lijkt het meest op de kinderwagen waar bij Bugaboo allemaal mee begon: De Bugaboo Cameleon3 is licht, compact, wendbaar en heeft een strak design. Ontwikkeld in Amsterdam en gemaakt voor gebruik in de stad en om uit te waaien op het strand van Scheveningen.
De Bugaboo Cameleon kinderwagen heeft soepele zwenkwielen en een strandstand. Configureer jouw Bugaboo Cameleon kinderwagen online.
Bugaboo Donkey2 Kinderwagens

Bugaboo Donkey 2

Één kind, twee kinderen, een tweeling en een berg boodschappen? De Bugaboo Donkey 2 kinderwagen kan het allemaal aan. De Donkey is Bugaboo's visie op een groeiend en actief gezin. Configureer jouw Bugaboo Donkey Mono voor 1 kind. Een baby erbij? Dan is er de Bugaboo Donkey Duo voor twee kinderen met een leeftijdsverschil. Of voor een tweeling: Bugaboo Donkey Twin voor baby's met dezelfde leeftijd. Configureer online en bestel jouw Bugaboo Donkey.
Bugaboo Runner Kinderwagens

Bugaboo Runner

De Bugaboo Runner is de ultieme tool voor de afstandsloper. Het Runner onderstel is langer dan een gewone kinderwagen waardoor de Bugaboo Runner heel stabiel rechtuit rijdt. De grote wielen geven de Runner nog meer stabiliteit. Soepele vering in de achterwielen zorgen voor het comfort van jouw kindje tijdens het hardlopen. Een handrem completeert de Bugaboo Runner. Je kunt ook alleen het Runner onderstel kopen en deze samen gebruiken met jouw bestaande Bugaboo zitting.

Bugaboo 2+1 jaar Garantie

Alle Bugaboo producten hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Jouw Bugaboo kinderwagen komt in aanmerking voor een extra jaar garantie als je hem binnen drie maanden na aanschaf registreert op Bugaboo.com.

Babycare.nl is Bugaboo dealer sinds 1999. Als één van de grootste Bugaboo dealers van Nederland weten we samen met de specialisten van Bugaboo in Amsterdam al die jaren het hoogste niveau van klanttevredenheid te behouden.


Bugaboo Onderdelen

Bugaboo onderdelen

Ook de geweldige spullen van Bugaboo kunnen verslijten of kapot gaan. Bugaboo en Babycare zijn tegen verspilling. Daarom helpen we je graag met het onderhoud en zijn veel Bugaboo onderdelen te koop. Indien nodig voorzien van een keurige gebruiksaanwijzing. En als er speciaal gereedschap nodig is, dan zit dat er ook bij.