Welkom in de Bugaboo shop, ontdek de Bugaboo kinderwagen

Ontdek de mooiste Bugaboo kinderwagens. Een Bugaboo kinderwagen staat voor design, comfort, functionaliteit, duurzaamheid enzovoorts. Het merk Bugaboo heeft verschillende modellen kinderwagens. De iconische Bugaboo Cameleon³, de Urban Bugaboo Bee³, de Convertible Bugaboo Donkey en de All-terrein Bugaboo Buffalo.

Bugaboo Runner, de jogging extensie

Ben jij een sportieve papa of mama? Dan is er goed nieuws! Je hoeft het hardlopen niet te minderen of over te slaan nu je een kindje hebt, hardlopen kan namelijk ook samen met je kindje! In de Bugaboo Runner gaat je kindje vanaf 9 maanden veilig met je mee als jij je kilometers gaat maken. Er is dus geen oppas meer nodig. Het unieke van deze hardloop-kinderwagen is dat het zitje zowel naar jou toe als vooruit gericht gebruikt worden. Bekijk de Bugaboo Runner...

Ultiem rijcomfort
Wij hebben voor elk wegdek het perfecte wiel ontworpen, zodat jij en je kind verzekerd zijn van het best mogelijke rijcomfort. Van hobbelige wegen tot hoge stoepranden, schokken worden perfect opgevangen door het soepele veringsysteem, je stuurt altijd makkelijk met één hand en zelfs in de kleinste ruimte kun je moeiteloos 360° draaien. Waarom lopen als je kunt zweven?
Intelligent design
Dit is waar de magie tot leven komt. Waar vorm en functie naadloos in elkaar overgaan. Van concept tot voltooiing, hoe lang het ook duurt, hoe vaak we ook terug moeten naar de tekentafel. Alleen het beste is goed genoeg. Dit is waarom we elk onderdeel zelf ontwerpen en maken - van de moeren en de bouten tot de finishing touches. Dat doen we zodat jij en je gezin altijd in beweging kunnen blijven, vertrouwend op het gebruiksgemak en de intelligente functionaliteiten. Waarom laat je onze kinderwagens het werk niet voor je doen?
Ongekende waarde
Generatie op generatie kan de wereld ontdekt worden vanuit dezelfde Bugaboo. We ontwerpen ze voor dagelijks gebruik, maar we maken ze om jaren mee te kunnen gaan. We gebruiken uitsluitend duurzame materialen en kwalitatieve stoffen en hebben een uitgebreid assortiment aan aanvullende accessoires ontwikkeld. Hiermee kun je onze kinderwagens altijd aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van jouw gezin. Daarom geloven wij dat onze kinderwagens jou en je kind ongekende waarde bieden.